• Wat is Rebalancing?

  Rebalance betekent letterlijk ‘weer in evenwicht brengen’. Bij Rebalancing® gaat het hierbij om het evenwicht tussen je lichaam, je gevoelens en je gedachten. Tijdens een sessie bij LichamelijkerWijs krijg je ondersteuning om je lichamelijke gewaarwordingen te onderzoeken, te benoemen en te ervaren. Je hoeft je gevoelens daardoor niet vast te houden, te onderdrukken of je erdoor te laten verkrampen.

  Door met aandacht de lichamelijke gewaarwordingen te doorvoelen, kan verandering ontstaan. Rebalancing zorgt ervoor dat je in je lichaam meer vitaliteit en soepelheid voelt. In je leven ervaar je hierdoor meer vrijheid en helderheid. De basis daarvoor leg ik bij LichamelijkerWijs met Rebalancing. Door de aandacht die je tijdens een sessie aan je lichaam geeft, ga je ook in het dagelijks leven duidelijker waarnemen wat je voelt. Daardoor ervaar je beter en eerder wat voor jou goed is en wat bij je past.

  Technieken in Rebalancing

  Tijdens een sessie bij LichamelijkerWijs pas ik verschillende technieken toe. Denk bijvoorbeeld aan zelfonderzoek, diepe weefselmassage en gewrichtsontspanning. De basis van deze technieken komt voort uit een combinatie van Rolfing, Alexander-techniek, Feldenkrais, Trager, Cranio-Sacraal-therapie en Bio-energetica.
  Tijdens de diepe weefselmassage en gewrichtsontspanning is het prettig om enige kleding uit te trekken. Hierbij is het belangrijk om te voelen wat voor jou passend is.

  Rebalancing brengt je in contact met je gevoel

  Een sessie bij LichamelijkerWijs begint met een kort gesprek en zelfonderzoek. Daarna is er ruimte voor lichaamswerk. De aanraking is contactvol en met aandacht voor wat er is. Aandacht voor wat er is, ondersteunt je om dieper in contact te komen met wat je voelt; je gaat meer voelen in plaats van denken. Je wordt je hierdoor bewuster van je gevoelsleven en krijgt inzicht in de patronen die je beperken.

  Rebalancing ontspant

  Een sessie biedt je de mogelijkheid om diep te ontspannen. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Daardoor kom je in contact met de vitaliteit en vrijheid die in ieder van ons zit.

  • Handmassage bij LichamelijkerWijs in Zwolle

  • Rebalancing sessie bij LichamelijkerWijs in Zwolle