• Ervaringen:

  Door de geboorte van mijn zoon is er veel in mijn leven veranderd. Hierdoor keerde ik terug in mijn gedachtes en kon ik malen en piekeren in mijn hoofd.
  In het verleden heb ik al meerdere keren gesprekken gehad met andere hulpverleners waarbij je vooral dingen analyseert. Nu was ik opzoek naar iets anders omdat ik graag weer in contact wilde komen met mijn gevoel. Onder begeleiding van Paula lukte mij dit heel goed. Paula weet een veilige omgeving te creëren en de juiste vragen op de juiste momenten te stellen. Van haar heb ik leren begrijpen hoe mijn lichaam werkt en hoe ik er beter naar kan luisteren. Op dit moment zit ik hierdoor compleet anders in mijn vel. Rustiger, tevreden en in contact met mezelf. Ik krijg er zelf complimenten van anderen over 🙂 Dus ik raad Paula absoluut aan! Bedankt Paula!

  Ilona

  Al geruime tijd zat ik niet goed in mijn lijf en zocht ik iemand die mij kon begeleiden bij de reis terug naar binnen. Via de site https://www.rebalancing.nl/ kwam ik met Paula in contact. Haar vriendelijke, warme uitstraling sprak me meteen aan.
  Waar het andere hulpverleners niet lukte, wist zij feilloos wat er nodig was en daar ben ik haar erg dankbaar voor. Haar serene rust en liefdevolle doch zelfverzekerde aanpak zorgden ervoor dat ik de connectie met mijn lijf terugvond.
  De opluchting die ik voelde toen de pijn uit mijn lijf vertrok en plaatsmaakte voor rust en mildheid zal ik nooit vergeten.

  Heleen

  Ontzettend mooi om in alle rust en met volledige aandacht aan mijn doelen te werken. En dan te merken dat mijn lichaam eigenlijk alle wijsheid al had om deze doelen te behalen. Het werken met Paula heeft mij veel inzichten geven. De belangrijkste is dat ik echt op mezelf kan vertrouwen. Dat ik alles eigenlijk wel weet wanneer ik rustig op zoek en naga wat mijn lijf mij verteld, wat ik allemaal voel. Hierdoor sta ik veel rustiger in het leven en steviger in mijn schoenen!! Ik kan iedereen aanraden eens een keer samen met Paula op zoek te gaan naar de wijsheid en rust die je hebt.

  Marieke

  Heb Paula leren kennen als iemand die echt geïnteresseerd is en wil helpen. In de sessies bij Paula heb ik geleerd dat als ik bij de spanning in mijn lijf kan blijven en er naar durf de kijken er altijd een gevoel onder zit.  Ik heb ervaren dat als ik dit toelaat er daarna zoveel ruimte komt voor mooie dingen die echt als van mezelf voelen. Wat ik meeneem uit de sessies bij Paula is voor mij heel waardevol. Ik weet beter wat ik wil, kan en belangrijk vind en kan daardoor betere keuzes maken. Ik durf weer op mezelf te vertrouwen.

  Anneke

  Ik heb m’n gevoel jarenlang weggestopt en deed eigenlijk alles met m’n hoofd. Maar dat werkte niet meer, ik wilde m’n lichaam weer voelen en er naar leren luisteren. Een vriendin van mij tipte mij om bij Paula re-balancing te doen. Dat bleek een gouden greep! Bij haar voelde ik me meteen vertrouwd: ze gaf volledige aandacht en stemde helemaal af op mijn proces, in mijn tempo. Niet sturend, maar aanvoelend en meebewegend. Samen met haar heb ik weer leren luisteren naar mijn gevoel en heb ik de verbinding tussen mijn hoofd en buik, verstand en gevoel, kunnen herstellen. Ik ervaar nu veel meer rust en voel me meer in balans. En als ik weer teveel in m’n hoofd zit, weet ik dankzij re-balancing hoe ik terug kom bij mijn gevoel.

  Mariska

  • Beeldende foto LichamelijkerWijs Zwolle