• Ervaringen:

  Ik heb m’n gevoel jarenlang weggestopt en deed eigenlijk alles met m’n hoofd. Maar dat werkte niet meer, ik wilde m’n lichaam weer voelen en er naar leren luisteren. Een vriendin van mij tipte mij om bij Paula re-balancing te doen. Dat bleek een gouden greep! Bij haar voelde ik me meteen vertrouwd: ze gaf volledige aandacht en stemde helemaal af op mijn proces, in mijn tempo. Niet sturend, maar aanvoelend en meebewegend. Samen met haar heb ik weer leren luisteren naar mijn gevoel en heb ik de verbinding tussen mijn hoofd en buik, verstand en gevoel, kunnen herstellen. Ik ervaar nu veel meer rust en voel me meer in balans. En als ik weer teveel in m’n hoofd zit, weet ik dankzij re-balancing hoe ik terug kom bij mijn gevoel.

  Mariska

  Paula heeft een liefdevolle, aandachtige aanwezigheid en aanraking, met veel precisie en het vermogen om precies aan te sluiten bij wat je voelt. Ze is daar heel uitnodigend in zodat je steeds meer beleving krijgt van jezelf, je lichaam en je gevoelswereld. Dat brengt dat je steeds meer besef krijgt van jezelf, van wie je bent, wat je wilt, wat je doet en wat je belemmert. Je komt steeds dichter bij jezelf te staan, bij je eigen zachtheid, de liefde voor jezelf en voor je omgeving.
  Paula slaat een mooie brug tussen de reguliere gezondheidszorg en Rebalancing.

  Irma

  Sinds de sessies bij LichamelijkerWijs ben ik meer bewust van de signalen die ik van mijn lichaam krijg. Zoals bijvoorbeeld het ademhalen, maar ook de pijn in mijn schouders. Ook heb ik laatst ervaren dat de hoofdpijn kwam door de nekklachten die ik de afgelopen tijd heb. Het doet mij enorm goed om deze klachten te signaleren en te erkennen. Hiermee kan ik ook de energie in mij lichaam kanaliseren. Dit heeft de afgelopen tijd in ieder geval tot betere resultaten geleid, zowel fysiek als ook op mentaal vlak. Dit helpt mij met re-integreren. Het gaat met kleine stapjes vooruit, maar alle kleine beetjes helpen momenteel. Ik merk dat ik na de sessies in ieder geval ontspannen ben, en het ademhalen en de bewustwording worden ook steeds sterker en krachtiger. Het is niet een knop die je bij mij kunt omdraaien, maar moet ik de ingesleten handelingen en denkwijze weer langzaam uit mijn systeem zien te krijgen, zodat ik weer krachtiger en soepeler kan bewegen.

  A.

  • Beeldende foto LichamelijkerWijs Zwolle