• Praktische informatie over sessies bij LichamelijkerWijs

  Juist in deze tijd is goede zelfzorg noodzakelijk. Met rebalancing zorg je voor jezelf en je lichaam. In de praktijk werk ik op een verantwoorde wijze, met de maatregelen die vanuit de beroepsvereniging zijn geadviseerd. 

  Indien een live afspraak niet mogelijk is. Overleggen we over een alternatief zoals video-call. Bel of mail voor meer informatie hierover.

  De eerste sessie bij LichamelijkerWijs begint met een intakegesprek. We maken kennis en bespreken de reden van je komst. Ook ben ik benieuwd naar de verwachtingen die je hebt.
  Misschien wil je eerst alleen kennismaken? Dat kan kosteloos en vrijblijvend. We plannen dan een afspraak van een half uur.

  Aantal sessies en looptijd verschilt per persoon

  Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens de eerste sessie ontdekken we of deze manier van zelfonderzoek en lichaamswerk bij je past. Afhankelijk van wat er bij jou speelt bespreken we of je vaker dan één keer komt en of je bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks een sessie volgt.

  Aangesloten bij Platform Rebalancing Nederland

  LichamelijkerWijs is lid en voorzitter van het PRN (Platform Rebalancing Nederland). En lid van de LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten) lvnt.nl. Bij een groot deel van de verzekeraars kan (een deel van) de behandeling worden vergoed.

  Rebalancing sessie bij LichamelijkerWijs in Zwolle