• Praktische informatie over sessies bij LichamelijkerWijs

  Vanaf 11 mei kunnen er weer live afspraken worden gemaakt in de praktijk. Uiteraard met de nodige maatregelen. Voor meer informatie over deze maatregelen, neem gerust contact op.

  Mocht het te spannend voor je zijn, of heb je klachten waardoor een live afspraak niet mogelijk is. Dan biedt de praktijk ook sessies aan via video-call of telefoon. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een focus-gesprek en zelfonderzoek, waarbij je de signalen van je lichaam waarneemt en deze verder kan onderzoeken. Dit brengt je dichter bij jezelf, helpt je te ontspannen en maakt je vrijer. Bel of mail voor meer informatie hierover.

  De eerste sessie bij LichamelijkerWijs begint met een intakegesprek. We maken kennis en bespreken de reden van je komst. Ook ben ik benieuwd naar de verwachtingen die je hebt.
  Misschien wil je eerst alleen kennismaken? Dat kan kosteloos en vrijblijvend. We plannen dan een afspraak van een half uur.

  Aantal sessies en looptijd verschilt per persoon

  Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens de eerste sessie ontdekken we of deze manier van zelfonderzoek en lichaamswerk bij je past. Afhankelijk van wat er bij jou speelt bespreken we of je vaker dan één keer komt en of je bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks een sessie volgt.

  Aangesloten bij Platform Rebalancing Nederland

  LichamelijkerWijs is lid van PRN (Platform Rebalancing Nederland). En lid van de VNT (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten). Vanaf 1 september 2017 kan (een deel van) de behandeling worden vergoed.

  Rebalancing sessie bij LichamelijkerWijs in Zwolle