• Praktische informatie over sessies bij LichamelijkerWijs

  In de periode van het Corona virus biedt de praktijk sessies aan via video-call. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een focus-gesprek en zelfonderzoek, waarbij je de signalen van je lichaam waarneemt en deze verder kan onderzoeken. Dit brengt je dichter bij jezelf, helpt je te ontspannen en maakt je vrijer.

  De eerste sessie bij LichamelijkerWijs begint met een intakegesprek. We maken kennis en bespreken de reden van je komst. Ook ben ik benieuwd naar de verwachtingen die je hebt.
  Misschien wil je eerst alleen kennismaken? Dat kan kosteloos en vrijblijvend. We plannen dan een afspraak van een half uur.

  Aantal sessies en looptijd verschilt per persoon

  Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens de eerste sessie ontdekken we of deze manier van zelfonderzoek en lichaamswerk bij je past. Afhankelijk van wat er bij jou speelt bespreken we of je vaker dan één keer komt en of je bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks een sessie volgt.

  Aangesloten bij Platform Rebalancing Nederland

  LichamelijkerWijs is lid van PRN (Platform Rebalancing Nederland). En lid van de VNT (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten). Vanaf 1 september 2017 kan (een deel van) de behandeling worden vergoed.

  Rebalancing sessie bij LichamelijkerWijs in Zwolle