• Over LichamelijkerWijs en Paula

  LichamelijkerWijs is de praktijk van Paula Roosjen.

  Je kunt me leren kennen als een warme, toegankelijke en vriendelijke vrouw van halverwege de 40. Ik ben open, geïnteresseerd en nieuwsgierig naar wie jij bent.

  Rebalancer en docent

  In mei 2017 heb ik mijn diploma behaald aan de Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn. Tijdens deze driejarige opleiding ben ik in 2016 mijn eigen praktijk gestart. Na de opleiding heb ik een jaar stage gelopen in het docententeam en in het cursusjaar 2019-2020 ben ik docent geweest bij de Rebalancing School.

  Ook werkzaam als logopedist

  Daarnaast ben ik sinds 1998 werkzaam als logopedist binnen ziekenhuis Isala in Zwolle. Op deze werkplek begeleid ik met name jonge kinderen en hun ouders. Mijn interesse in een holistische benadering, waarbij ik naar de mens als geheel kijk, is door mijn werk als logopedist ontstaan.

  Mijn reden voor Rebalancing

  In 2009 raakte ik, na de geboorte van onze jongste dochter, overspannen. Er volgde voor mij een periode van zoeken naar wat ik nodig had. Dat deed ik eerst binnen de reguliere gezondheidszorg. Door de begeleiding die ik kreeg, kon ik wel weer aan het werk, maar het zette mij onvoldoende in mijn kracht.

  Mijn eerste Rebalancing-sessie

  In 2010 volgde ik mijn eerste Rebalancing-sessie. De sessies raakten en ontroerden mij. Het heeft mij geholpen om steeds beter te voelen wat ik wil en geeft me balans in het leven.

  Wijsheid van het lichaam

  Het voelde voor mij als een logische stap om zelf Rebalancer te willen worden en om met de opleiding te beginnen. Rebalancing geeft me plezier en de energie om mensen als geheel te leren kennen. De wijsheid van het lichaam raakt me elke keer weer. Het kan zich uiten in gevoelens, met woorden, beelden en kleuren. Dat is zo anders dan hoe het denken werkt!

  Tijdens een sessie zoeken we samen naar de essentie en gaan we de ervaringen van het lichaam aan. Het voelt voor mij als een rijkdom om met deze wijsheid te kunnen werken.

  • Paula Roosjen Eigenaresse LichamelijkerWijs